Yritysrahoitusta 3-30 miljoonan euron tarpeisiin

Johtava vaihtoehto suurpankeille

Norion Bank on erikoistunut keskisuurten yritysten rahoitusratkaisuihin. Pankilla on pitkä kokemus kasvuyritysten tukemisesta.

Emme mittaa menestystä toimipisteiden lukumäärällä. Meille kyse on siitä, että olemme käytettävissä ja ymmärrämme asiakkaan liiketoimintaa. Olipa yrityksesi laajentumassa uusille markkinoille, vahvistamassa maksuvalmiuttaan tai rahoittamassa kasvua, Norion Bank on luotettava kumppani, joka tuntee liiketoimintasi ja ymmärtää sitä. Tarjoamme läpinäkyviä prosesseja ja tehokkaita päätöksentekopolkuja, joiden avulla yrityksesi voi ottaa ratkaisevat askeleet oikeaan aikaan. Ainutlaatuinen asemamme markkinoilla tarkoittaa sitä, että tarjoamme yrityslainoja pääasiassa 3–30 miljoonan euron kokoluokassa.  

Yritysostojen rahoitus

Yritysostojen rahoituksessa perehdymme vireillä olevaan kauppaan ja pyrimme ratkaisukeskeisesti ymmärtämään, mikä on tärkeintä juuri sinun yrityksellesi. Norion Bank kulkee rinnallasi koko matkan.

Siltarahoitus

Kun yrityksesi tarvitsee siltarahoitusta kahden liiketoimen välillä, joustavuus ja tehokkuus on usein valttia. Norion Bank tarjoaa tehokkaat ratkaisut ja -päätöksenteon, kun tarvitset lyhytaikaista rahoitusta.

Jatkuva luotto

Rahoitus-/lainalimiitti tarjoaa yrityksellesi taloudellista turvaa ja liikkumavaraa. Rahoitusratkaisusta voi olla apua, jos yrityksen myynti vaihtelee kausittain, jos tarvitset rahoitusta suurelle hankkeelle tai haluat vahvistaa yrityksen maksuvalmiutta hetkellisesti.

Käyttöpääomalaina

Keskittyy yrityksesi sitten tuotantoon tai vähittäiskauppaan, niin yrityksellä aina sitoutuu käyttöpääomaa toimintansa eri osa-alueisiin. Käyttöpääomalaina on tehokas ratkaisu, ja se on aina räätälöity ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Käyttöpääomalainaan liitetään usein myös laskurahoitus osaksi kokonaisratkaisua.

Silvanin suuri muutosmatka

Kun Aurelius Group osti Tanskan johtavan rakennustavarakaupan Silvanin, alkoi suuri muutosprosessi, joka toi mukanaan sekä onnistumisia että haasteita.

Corporate Accelerator vie pk-yritykset seuraavalle tasolle 

Sain vahvistusta monille ajatuksistani, Besedon toimitusjohtaja Petter Nylander sanoo.  

OrganoClick – kestävillä materiaaleilla kannattavaan kasvuun

OrganoClick on kehittänyt teknologian, jonka avulla myrkylliset kemikaalit ja muovit voidaan korvata kestävillä materiaaleilla.