Company logotype m

Yritysrahoitusta 3-30 miljoonan euron tarpeisiin

Johtava vaihtoehto suurpankeille

Toimimme pankkina keskisuurille yritykselle, jotka ovat matkalla kohti jotain suurempaa ja jotka haluavat kasvaa ja kehittyä yhdessä turvallisen kumppanin kanssa. Koska työskentelemme aina lähellä asiakkaitamme, olemme tukena silloin, kun se on tärkeintä. Ainutlaatuinen asemamme markkinoilla tarkoittaa, että tarjoamme yrityslainoja pääasiassa 3–30 miljoonan euron kokoluokassa.  

Emme mittaa läheisyyttä konttoreiden lukumäärällä. Meille kyse on siitä, että olemme käytettävissä ja lähellä asiakkaan liiketoimintaa. Toimimme pankkina keskisuurille yritykselle, jotka ovat matkalla kohti jotain suurempaa ja jotka haluavat kasvaa ja kehittyä yhdessä turvallisen kumppanin kanssa. Olipa yrityksesi laajentumassa uusille markkinoille, vahvistamassa maksuvalmiuttaan tai rahoittamassa kasvua, Norion Bank on luotettava kumppani, joka tuntee liiketoimintasi ja ymmärtää sitä. Koska työskentelemme aina lähellä asiakkaitamme, olemme tukena silloin, kun se on tärkeintä. Pyrimme vastuulliseen yritysrahoitukseen ja tarjoamme läpinäkyvät prosessit sekä tehokkaan päätöksenteon, joiden avulla yrityksesi voi ottaa ratkaisevat askeleet oikeaan aikaan. Ainutlaatuinen asemamme markkinoilla tarkoittaa, että tarjoamme yrityslainoja pääasiassa 3–30 miljoonan euron kokoluokassa.  

Yritysostojen rahoitus

Yritysostojen rahoituksessa perehdymme vireillä olevaan kauppaan ja pyrimme ratkaisukeskeisesti ymmärtämään, mikä on tärkeintä juuri sinun yrityksellesi. Norion Bank kulkee rinnallasi koko matkan.

Siltarahoitus

Kun yrityksesi tarvitsee siltarahoitusta kahden liiketoimen välillä, joustavuus ja tehokkuus on usein valttia. Norion Bank tarjoaa tehokkaat ratkaisut ja -päätöksenteon, kun tarvitset lyhytaikaista rahoitusta.

Jatkuva luotto

Rahoitus-/lainalimiitti tarjoaa yrityksellesi taloudellista turvaa ja liikkumavaraa. Rahoitusratkaisusta voi olla apua, jos yrityksen myynti vaihtelee kausittain, jos tarvitset rahoitusta suurelle hankkeelle tai haluat vahvistaa yrityksen maksuvalmiutta hetkellisesti.

Käyttöpääomalaina

Keskittyy yrityksesi sitten tuotantoon tai vähittäiskauppaan, niin yrityksellä aina sitoutuu käyttöpääomaa toimintansa eri osa-alueisiin. Käyttöpääomalaina on tehokas ratkaisu, ja se on aina räätälöity ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Käyttöpääomalainaan liitetään usein myös laskurahoitus osaksi kokonaisratkaisua.

Silvanin suuri muutosmatka

Kun Aurelius Group osti Tanskan johtavan rakennustavarakaupan Silvanin, alkoi suuri muutosprosessi, joka toi mukanaan sekä onnistumisia että haasteita.

Corporate Accelerator vie pk-yritykset seuraavalle tasolle 

Sain vahvistusta monille ajatuksistani, Besedon toimitusjohtaja Petter Nylander sanoo.  

OrganoClick – kestävillä materiaaleilla kannattavaan kasvuun

OrganoClick on kehittänyt teknologian, jonka avulla myrkylliset kemikaalit ja muovit voidaan korvata kestävillä materiaaleilla.