Kiinteistömarkkinoiden rahoitusasiantuntija 

Rahoitusta lähellä liiketoimintaa

Norion Bankilla on pitkä kokemus kiinteistöyhtiöiden strategisena rahoituskumppanina. Meillä on ainutlaatuinen asema markkinoilla, perinteisten pankkien vaihtoehtona tai tarjoaman täydentäjänä.

Transaktio- ja projektirahoitus

Meille kyse on siitä, että ymmärrämme asiakkaan liiketoimintaa. Transaktioiden ja rahoittamisen yhteydessä Norion Bank on luotettava kumppani, joka tuntee liiketoimintasi ja ymmärtää sen. Tarjoamme läpinäkyviä prosesseja ja tehokkaita päätöksentekopolkuja, joiden avulla yrityksesi voi ottaa ratkaisevat askeleet oikeaan aikaan. Alkuperäisestä tiedustelusta lainan nostamiseen kuluu 4–6 viikkoa. Tarjoamme kiinteistöluottoja viidestä miljoonasta eurosta alkaen.  

Rahoituslimiitti/RCF

Rahoitus-/lainalimiitti tarjoaa yrityksellesi taloudellista turvaa ja liikkumavaraa. Rahoitusratkaisusta voi olla apua, jos yrityksellä on kausivaihteluita toiminnassaan, jos tarvitset rahoitusta hankkeelle tai haluat vahvistaa yrityksen maksuvalmiutta hetkellisesti.

Rakennusaikainen laina

Norion Bank tarjoaa lainoja sekä korjaus- ja uudisrakentamiseen joustavin ehdoin. Rahoitus perustuu rakentamisen kustannustasoon ja rahoitusaste vaihtelee valmiin rakennuksen vakuusarvon mukaisesti.

Kestävän hallituksen kokoaminen 

Gunvor Engström on toiminut monenlaisten yritysten ja organisaatioiden hallituksissa.