Company logotype m

Knowledge Hub

AlternateText

Hyvä johtajuus on sitä, että haastat itseäsi ja että sinua haastetaan

Anna Kinberg Batra on jättänyt puoluepolitiikan. Nykyään hän toimii neuvonantajana ja luennoi muun muassa johtamisesta ja muutoksesta.

AlternateText

Silvanin suuri muutosmatka

Kun Aurelius Group osti Tanskan johtavan rakennustavarakaupan Silvanin, alkoi suuri muutosprosessi, joka toi mukanaan sekä onnistumisia että haasteita. Uuden strategian ja joustavan rahoituskumppanin tukemana Silvan saavutti hyviä tuloksia jopa huolimatta koronapandemiasta, joka oli aluksi yksi yrityksen suurimmista haasteista. Nykyään luvut näyttävät paremmilta kuin koskaan.

AlternateText

Pamica auttaa yrityksiä kasvamaan

Halmstadissa sijaitseva Pamica on yrittäjien yrittäjille perustama pääomasijoitusyhtiö. Pamica sai Norion Bankista luotettavan rahoittajan, joka on kiinnostunut yrityksen liiketoiminnasta ja ymmärtää sitä.

AlternateText

OrganoClick – kestävillä materiaaleilla kannattavaan kasvuun

Mårten Hellberg on OrganoClick -yrityksen toimitusjohtaja ja yksi sen perustajista. OrganoClick on kehittänyt teknologian, jonka avulla myrkylliset kemikaalit ja muovit voidaan korvata kestävillä materiaaleilla.

AlternateText

Tekoäly vie teollisuutta eteenpäin

Energian ja raaka-aineiden korkeiden hintojen kanssa kamppailevalla alalla on tärkeää löytää uusia toimintatapoja. Nordic Flanges Group AB:n (publ.) toimitusjohtajalle Frederik von Sterneckille, joka on yksi Corporate Accelerator -ohjelmaan osallistujista, kyse on uuteen teknologiaan panostamisesta.

AlternateText

NJIE rakensi miljoonayrityksen terveysvaikutteisten elintarvikkeiden alalla

On vaikeaa lanseerata uusi tuote markkinoilla, joita dominoi muutama vahva toimija. Tämä ei estänyt Assan Njietä perustamasta ravintolisäyritystä. Kymmenen vuotta myöhemmin NJIE:n liikevaihto on 360 miljoonaa Ruotsin kruunua. Tapasimme yrityksen perustajan selvittääksemme, miten siinä onnistuttiin.

AlternateText

Mr Caken menestystarinan salaisuus

Roy Fares ja hänen kumppaninsa Mattias Ljungberg perustivat Mr Cake -kahvilakonseptin vuonna 2017. Toiminnasta tuli menestys – miten siihen päästiin?

AlternateText

Kestävän hallituksen kokoaminen

Gunvor Engström on toiminut monenlaisten yritysten ja organisaatioiden hallituksissa. Tässä artikkelissa hän kertoo, mitkä ovat hänen mielestään suurimmat haasteet nykypäivän hallitustyöskentelyssä.

AlternateText

Kohti uutta osaamista

Petter Nylander on Besedon toimitusjohtaja ja yksi Corporate Accelerator -osanottajista. Hänellä on kattava kokemus liike-elämän johtotehtävistä Ruotsissa. Hän kertoo meille näkemyksiään johtajuudesta.